NOVO u ponudi - ESET NOD32 Antivirus

Bezbrižno istražujte prostranstva Interneta

Internet je vrlo uzbudljiv – ESET vam želi pomoći da ga iskusite, omogućivši vam slobodu istraživanja bez briga. 

ESET NOD32 Antivirus pruža brzu i nagrađivanu antimalware i antispyware zaštitu, bez obzira da li surfate, družite se na socijalnim mrežama ili se igrate

 

 

 

Istaknuto

Antivirus and Anti-Phishing
Proactive Anti-Theft
SMS & Call Filter

Antivirus i Anti-Phishing

Provodite puno vremena online?
Sigurno surfajte Internetom uz Antivirus, Antispyware i Sprječavanje ranjivosti. Izbjegnite lažne web stranice zahvaljujući Anti-Phishingu.

Niski sistemski zahtjevi

Izgrađen je tako da ne opterećuje računalo, ostavljajući više sistemskih resursa za programe koje koristite svaki dan.

Obnovljen i jednostavan za korištenje

Isprobajte redizajnirani izgled koji omogućuje lakše korištenje i čini ovaj program još prihvatljivijim.

 

Lista značajki

  • Antivirus
  • Anti-Phishing
  • Sprječavanje ranjivosti
  • Napredni skener
    memorije

 

  • Antispyware
  • Način rada za igranje
  • Kontrola uređaja

 

Kupite odmah

 

 

ESET-ov rekordni broj nagrada VB100 govori sam za sebe - u našim tablicama je označen već više od desetljeća isključivo zelenim kvačicama. Nepobitan dokaz izvrsnosti.

Preporučila  Softpedia

—  John Hawes, tehnički konzultant i direktor tima za testiranje Virus Bulletina

Brzo i precizno skeniranje, široki raspon opcija za konfiguriranje, izvrsna tehnička podrška u slučaju potrebe. Preporučujem ga svakome.

Martin M., ESET korisnik, Slovačka

 

 

VODEĆA TEHNOLOGIJA DETEKCIJE PRIJETNJI ZA VAŠU ZAŠTITU

POBOLJŠANO

NAGLAŠENO PREDNOST esetA

Sprječavanje ranjivosti

Napredni skener memorije

Pametni DNA potpisi

Blokira prijetnje specijalno dizajnirane da izbjegnu antivirusnu detekciju. Štiti protiv napada na web preglednike, čitače PDF dokumenata i ostale aplikacije, uključujući softver baziran na Javi.

Omogućava bolju detekciju suvremenih zloćudnih programa koji s ciljem prikrivanja svojih aktivnosti koriste višestruke razine enkripcije.

Omogućuju detekciju desetaka tisuća povezanih varijanti malicioznih programa, uključujući i one prethodno nepoznate.Eset Smart SecurityIstaknuti proizvod za Windowse

ESET Smart Security

Uživajte u vašem digitalnom putovanju uz ESET-ovu Internetsku sigurnost "sve-u-jednom", s višestrukim slojevima sigurnosnih značajki povrh legendarne NOD32 tehnologije detekcije protiv novih i ciljanih napada. Sada i sa zaštitom financijskih transakcija da osigura vaše osobne i financijske podatke.

Od 427,50 HRK
Eset Smart SecurityIstaknuti proizvod za Windowse

ESET NOD32 Antivirus

Bezbrižno istražujte prostranstva Interneta s vodećim antimalware rješenjem u industriji. Dizajniran je da što je moguće manje opterećuje vaš sustav, izgrađen na legendarnoj NOD32 tehnologiji detekcije. Uključuje i poseban način rada za igranje koji vam omogućuje da se igrate bez prekidanja, kao i Anti-Phishing zaštitu da onemogućite pristup varalicama.

Od 285,00 HRK

Online narudžba

   
 
 
     

VAŽNO!!! Od 1.1.2010. poduzeća su dužna prilikom naručivanja u odgovarajuće polje upisati svoj OIB (osobni identifikacijski broj).      

 

Ukoliko želite naručiti licence,  kliknite ovdje

Ukoliko želite obnoviti licence,  kliknite ovdje.

 

OBNOVA LICENCE - Cijena za obnovu licenci podrazumijeva produljenje postojeće licence korisnika za daljnjih godinu dana od datuma isteka licence neovisno o tome koliko prije ili nakon isteka licence se licenca obnavlja. Tako se npr. licenca koja traje do 1.5.2015. obnavlja isključivo do 1.5.2016., neovisno o tome da li je obnova zatražena npr. u veljači 2015. ili kolovozu 2015. ili bilo kojem drugom mjesecu prije ili poslije isteka licence. Iz toga logično slijedi da je onim komercijalnim korisnicima koji previše zakasne s obnovom, a žele nastaviti koristiti određeni ESET-ov proizvod, vjerojatno isplativije uzeti novu licencu...

 

 

ESET Smart Security – Cjenik za kućne korisnike i male urede (Home & Home Office) 
(neto cijene u HRK bez PDV-a)

 

 

 

Broj računala

1 godina

1 godina obnova

1 računalo

342,00

239,40

2 računala

438,90

307,24

3 računala

564,30

395,01

4 računala

752,40

526,68

 

 

 

ESET NOD32 Antivirus – Cjenik za kućne korisnike i male urede (Home & Home Office)
(neto cijene u HRK bez PDV-a)

 

 

 

Broj računala

1 godina

1 godina obnova

1 računalo

228,00

159,60

2 računala

350,62

245,44

3 računala

451,29

315,90

4 računala

601,72

421,20

  

ESET Mobile Security* 
(netto cijene u HRK bez PDV-a)

 

Broj uređaja

1 godina

1

61,60

   
*dostupna samo engleska verzija  

  

Iskazane cijene u HRK bez PDV-a primjenuju se u navedenom iznosu na pravne osobe (tvrtke). Fizičke osobe (privatni kućni korisnici) imaju dodatni popust od 5% kod kupnje nove godišnje licence (cijena u stupcu '1 godina'). 

Za cijene većeg broja licenci poslovnih korisnika (ESET Endpoint Antivirus ili ESET Endpoint Security), zaštitu mail servera i gatewaya te za sve druge dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na našu adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Neprofitne organizacije, obrazovne institucije, REDOVNI studenti i daci
(uz odgovarajuće potvrde, ORIGINALI) imaju 50% popusta za kupnju licenci ESET-ovih proizvoda (download isporuka). Đaci i studenti na temelju potvrde o redovnom školovanju mogu dobiti popust na maksimalno dva (2) x jednu (1) licencu. Popusti za navedene kategorije povlaštenih korisnika se uvijek obračunavaju na punu cijenu jednogodišnje licence i ne mogu se primjenjivati na cijene obnove ili zakupa licence na više od jedne godine. 

INFOS PROMOTION j.d.o.o. odobrava prethodno spomenute popuste od 50% za gore navedene povlaštene kategorije korisnika jedino i isključivo kod kupnje nove licence po prvi puta i svake njene sljedeće obnove u kontinuitetu prema načelu o vezanim datumima isteka licence kod obnove  opisanom u dijelu teksta OBNOVA LICENCE na početku ove stranice. INFOS PROMOTION j.d.o.o. zadržava pravo uskratiti bilo kakav popust u slučajevima diskontinuiteta obnavljanja (produljenja) akademskih i neprofitnih licenci i s tim u vezi bilo kakvih pokušaja manipuliranja povlaštenom cijenom i datumom isteka licence. To u praktičnom smislu znači da korisnik koji ne obnavlja svoju licencu u skladu sa spomenutim načelom o vezanim terminima datuma isteka kod obnove licence nema pravo na povlaštenu cijenu za gore navedne kategorije u slučaju kada licencu za koju je INFOS PROMOTION j.d.o.o. u prethodnoj godini odobrio popust od 50% nije obnovio, a kupnjom potpuno nove akademske ili neprofitne licence želi ponovno ishoditi povlaštenu cijenu i novi (prolongirani) datum isteka licence...

Pojašnjenje neprofitnog statusa, dodano na ovu stranicu 28.3.2009., nakon što je poznata privatna poliklinika koja svoje usluge naplaćuje pacijentima prema vlastitom cjeniku inzistirala na svojem 'neprofitnom' statusu:
Neprofitnim organizacijama koje imaju pravo kupiti licencu uz gore spomenuti neprofitni popust smatramo isključivo institucije koje nisu u privatnom vlasništvu i čiji se prihodi temelje na sredstvima iz državnog proračuna, npr. razne javne ustanove poput bolnica, škola, dječjih vrtića, fakulteta i sl. Iz potpuno razumljivih razloga u ovu povlaštenu skupinu ni na koji način ne uvrštavamo institucije bilo koje vrste koje su u privatnom vlasništvu i/ili koje svoje usluge na tržištu naplaćuju prema vlastitim slobodno formiranim cijenama.

VAŽNA NAPOMENA za naručitelje licenci s povlaštenom cijenom: Mail adresa za slanje licence mora biti validna i neanonimna adresa legitimnog Internet operatera koja povezanošću sa imenom i/ili prezimenom odnosno nazivom korisnika (neprofitne institucije) potvrđuje identitet korisnika povlaštene licence (npr: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili slične).
Anonimne 'free mail account' adrese (kao npr. Hotmail, Outlook.com, Gmail, Yahoo, Net.hr, hi.t-com.hr i slične) nisu dozvoljene za isporuku licenci s popustima od 50%.

NAPOMENA 

Cijene licenci uključuju sve nadogradnje i obnove baze virusnih potpisa (virusnih definicija) unutar jedne godine od dana kupovine. Proizvod i sve njegove modifikacije će biti isporučeni putem internetskog downloada, osim ako stranka ne preferira drugačiji način isporuke. U tom slučaju, naravno, cijena se mijenja i uključuje cijenu medija, ambalaže, troškove slanja i sl.

Podrška korisnicima putem telefona i Interneta je također uključena u cijenu. Instalacija i podrška kod klijenta (izlazak na teren) naplaćuje se prema našoj servisnoj satnici. Obuka i konzalting su mogući za velike korisnike na zahtjev. Molimo da nas kontaktirate za detalje.

VAŽNO: Eset, LLC i INFOS PROMOTION j.d.o.o. zadržavaju pravo izmjene cijena i uvjeta isporuke licenci bez prethodne najave. 

Configured by INFOS Osijek 2013. Sva prava pridržana
Posjetite nas na Google+
Ova stranica sprema “kolačiće” koji služe da bi poboljšali vaše korisničko iskustvo. Hvala vam što ih koristite, no ako se ne slažete s tim, možete ih isključiti.